0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hyppääjän polvi

Hyppääjän polvi

Näin hoidat hyppääjän polvea

Hyppääjän polvi on yleinen vamma urheilijoiden keskuudessa. Juoksu mäkisessä maastossa, raskas painonnosto ja pyöräily suurella vastuksella voivat laukaista kivun. Erittäin yleistä siis triathlonisteilla.

Hyppääjän polvi on yleinen rasitusvamma, joka johtuu liian suuresta rasituksesta polvilumpion ja sääriluun välissä. Tämän tyyppistä rasitusta koituu raskaiden painojen nostosta tai pitkistä pyörälenkeistä suurella vaihteella.

 

Mitä sinä voit tehdä edistääksesi paranemista?

Mikäli kärsit hyppääjän polvesta, suosittelemme kinesioteippiä tasapainottamaan polveen kohdistuvaa rasitusta. Kinesioteipillä varmistut, että polvi saa tarvitsemaansa lepoa ja pääsee paranemaan. Vältyt vamman uusiutumiselta kinesioteipin avulla. Kinesioteippi on osoittautunut erittäin tehokkaaksi urheiluvammojen hoidossa, nyt sinullakin on mahdollisuus itse kokea sen tutkitusti parantava vaikutus.

 

Näin käytät kinesioteippiä polvissa

Mikäli kärsit polvivammasta, voimme suositella Sinulle kinesiotape pre-cut polville. Teipin oikein asettaminen on erittäin tärkeää. Katso video ja opi, miten teippi asetetaan oikein: