SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Aktiivisuusmittarit

Nippon Sport on Pohjoismaiden suurin kuntoilu ja kamppailuvarusteiden toimittaja. Löydät meiltä laajan valikoman erilaisia aktiivisuusrannekkeita ja urheilukelloja.
Valikoimasta löytyy huippu merkkejä ja malleja perusaktiivisuuden seuraamiseen sekä tarvittaessa yksityiskohtaisien analyysien tekemiseen.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laadukkaiden merkkien parhaat merkit ja mallit.
 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
 Edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

1 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

1 Nimike(ttä)

Aktiivisuuden seuranta

Oman liikkumisen ja liikuntaharjoittelun seurantaan on tarjolla monenlaisia apuvälineitä, joiden avulla on helppo tarkkailla fyysisen aktiivisuuden määrää ja monipuolisuutta. Suosittuja välineitä aktiivisuuden seuraamiseen ovat aktiivisuusrannekkeet ja urhelukellot.

Aktiivisuusmittari

Aktiivisuusmittari kertoo selkeästi ja nopeasti, onko käyttäjä liikkunut riittävästi päivän aikana. Useimmissa aktiivisuusrannekkeissa voit määrittää päivittäisen henkilökohtaisen tavoitteesi. Samalla se voi kannustaa ja motivoida terveelliseen elämäntapaan. Ranneke seuraa siis päivittäistä aktiivisuuttasi ja esittää sen helposti ymmärrettävässä ja hauskassa muodossa esim. puhelimeen ladattavassa sovelluksessa. 

Useimmat rannekkeet seuraavat myös untasi, joten sen avulla saat tietoosi miten olet nukkunut yösi. Hyödyntäen rannekkeen tietoja voit muuttaa elämäntapojasi ja tätäen vaikuttaa aktiivisuuteesi sekä uneesi.

Ranneekeen oman sovelluksen lisäksi voit halutessasi ladata sovelluksen, jossa seuraat myös ruokavaliotasi. Yhdistämällä nämä tiedot saa kokonaisvaltaisen kuvan päivittäisestä energian käytöstäsi. Tämä on hyödyllistä tietoa esim. painonhallinnassa.

Urheilukellot

Urheilukellot ovat erinomainen apuväline optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Urheilukellot tarvoavat aktiivisuusranneketta kertaluokkaa tarkempaa tietoa urheilusuorituksistasi. Tyypillisesti urheilukellot mittaavat sykettäsi, seuraavat liikkeitäsi ja niissä on sisäänrakennettu liikeanturi. Tämän vuoksi kelloissa onkin usein juoksu-, pyöräily- ja uintitoiminnot.

Aktiivirannekkeiden tapaan myös urheilukellot siirtävät tietonsa langattomasti älypuhelimesi sovellukseen. Sovelluksen avulla voit analysoida ja jakaa suorituksiasi.

Lähes kaikki maailman parhaat kestävyysurheilijat käyttävät sykemittaria harjoittelunsa tukena, vaikka he tuntevat elimistönsä erittäin hyvin. Sykemittari auttaa myös ihan tavallista kuntoilijaa liikkumaan paremmin juuri itselleen sopivalla rasitustasolla. 

Joihinkin urhelikelloihin sisältyy tai on hankittavissa erillinen rinnan ympärille kiinnitettävä sykettä mittaava lähetinvyö ja ranteeseen kiinnitettävä vastaanotin. Tämä mittaustatapa on ranteesta mitattavaa mittaustapaa tarkempi.