Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Hayabusa

Nippon Sportilla on ilo ilmoittaa, että nyt myös laadukkaat ja erittäin tunnetut Hayabusa tuotteet löytyvät kaupastamme.
Hayabusa on japanilainen sana ja tarkoittaa "Muuttohaukkaa". Tuotteet ovat suunnattu useille eri kamppailulajien harrastajille jotka arvostavat laatua.

  • Hayabusa on tunnustettu brändi, jota käyttävät monet ammattilaiset ympäri maailmaa. 
  • Kasvata suorituskykyäsi Hayabusa tuotteiden avulla.

Toimitamme kaikki arkisin ennen 16 tehdyt tilaukset samana päivänä Postin välityksellä-

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

Tuotteet 1-20 / 24

  1. 1
  2. 2
Sijainti
Laskeva

20 / sivu

Tuotteet 1-20 / 24

  1. 1
  2. 2

Hayabusa kamppailuvarusteet

Hayabusan varusteet ovat tunnettuja laadukkuudesta ja makeasta designistä. Kaikki heidän tuotteensa edustavat aina viimeisintä teknistä ratkaisua niin materiaalien kuin muotoilun suhteen. Heillä on myös äärimmäisen tarkat sisäiset laatu- ja kehitysprosessit.
Joka kerta kun Hayabusa tuo markkinoille uuden tuotteen on sen eteen tehty lukematon määrä kehitystunteja. He testaavat jatkuvasti uutuuksia myös yhteistyössä MMA ammattilaisten kanssa. Näiden testien perusteella he kehittävät uutuustuotteita, jotka sitten kulkevat tuon em. tarkan laaduntarkkailuprosessin läpi. Tämä takaa että Hayabusan tuotteet ovat aina virheettömiä ja ottelijana voit luottaa niihin.

Hayabusan laatulupaus

Hayabusa käyttää aina tuotteissaan vain parhaita ja uusimpia materiaaleja. Tämä takaa Hayabusa varusteiden pitkän käyttöiän. Lisäksi varusteet tuntuvat juuri sopivilta ja lisäävätkin ottelijan itsetuntoa.