Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Nippon Sport - Teemme jatkuvasti työtä ollaksemme Pohjoismaiden suosituin jälleenmyyjä kuntourheilu ja kamppailulaji tuotteissa.

Group Nordica Finland Oy on ostanut Budosport Visions Oyn liiketoiminnot

Group Nordica Finland Oy joka vastaa Suomessa Nipponsport.fi nimisestä verkkokaupasta on ostanut Budosport Visions Oyn liiketoiminnot. Kaupan kohteena on verkkokauppa budosport.fi, osoitteessa Mekaanikonkatu 17 toimiva kamppailuvälinekauppa ja muut Budosport Visions Oyn toiminnot.

Toistaiseksi budosport.fi verkkokauppa jatkaa toimintaa normaalisti samoin kuin kamppailuvälinekauppa. Seurojen ja liittojen väliset yhteistyösopimukset jatkuvat sellaisinaan. Syksyn aikana on tarkoitus kasvattaa seuroille tarjottavaa tuote- ja palveluvalikoimaa sekä uudistaa kaupan ulkoasua.

Budosport Visions Oyn omistaja Risto Hinkkanen auttaa liiketoimintojen siirtämisessä elokuun 2016 loppuun sakkaa ja jää sen jälkeen ansaitulle eläkkeelle.

Tietoa Nipponsportista

Myymme tuotteitamme suoraan kuluttajille verkkokauppamme kautta. Tämän lisäksi toimimme tukkurina useille urheiluseuroille ja kuntosaleille.

Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme kokevat palvelumme korkealaatuiseksi. Kaikki tuotteemme lähetetään samana päivänä klo 16.00. Tällä tavoin varmistamme, että tilaamasi tuotteet ovat perillä nopeasti. Käytämme myös toimitukesssa luotettavia kuljetus kumppaineta, jonka vuoksi tuotteiden tyypillinen toimtusaika on 2-5 arkipäivää. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse sivun alalaidasta löytyvästä osoitteesta. Kiireellisissä tapauksissa voit myös soittaa meille. Vastaamme viesteihin aina 24 tunnin kuluessa.

Nipponsport.fi on tanskalaisen Group Nordica ApS omistama. Group Nordica ApS toimittaa urheilivarusteita koko Eurooppaan. Yritys keskittyy kuitenkin toimimaan paikallisesti, jotta palvelun laatu säilyy korkealla. Olemme innovatiivinen yritys, fokuksena asiakkaiden tarpeet. Voit olla meihin yhteydessä, mikäli sinulla on hakusessa tuote, jota ei vielä nippon sportista valikoimista löydy.

Suomessa Nipponsport.fi verkkokaupasta vastaa Group Nordica Finland Oy

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi verkkokauppaamme.

Osoite ja yhteystiedot:

Group Nordica Finland Oy

Kaisaniemenkatu 6

00100 Helsinki

Ytunnus 27661677
puh: 040 553 5022
E-mail: info@nipponsport.fi