SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Tatamit ja matot

Kotitreeniin tai seuran salille - täältä löydät valikoimamme treenimattoja ja tatameja.
Osa matoista on suunniteltu tiettyä lajia varten, mutta ne soveltuvat toki kotikäyttöön.
Laskemme tarjouksen, mikäli tilausmäärä on yli 50 mattoa. Soita ja kysy tarjousta numerosta 040 553 5022 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
info@nipponsport.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää matoista, ota yhteyttä.

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

10 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

10 Nimike(ttä)

Tatami- & Treenimatot

Lattiamatot sopivat monipuoliseen käyttöön kamppailulajeissa, sekä kotiin että salille.
Japanista lähtöisin oleva tatami on matto, joka on alkuperäisesti valmistettu oljesta ja puusta. Nykyään termiä käytetään yleisesti kamppailulajien matoista. Alkuperäinen tatami on pituudeltaan kaksinkertainen sen leveyteen nähden ja sen vuoksi nimetty kokonaiseksi matoksi. Niinpä 1x1m:n mittaista mattoa nimitetään puolikkaaksi matoksi. Me Nipponilla myymme sekä puolikkaita että kokonaisia mattoja

Ajan kuluessa tatamista on kehittynyt monenlaisia malleja.
Uudet Puzzle-nimiset matot ovat palapelin tavoin koottavia kappaleita. Yhdistelemällä näitä paloja voi koota suurempia mattoja, jotka pysyvät kasassa harjoittelun ajan.
Mattoja on saatavina eri värisinä ja paksuisina, eri kamppailulajien käyttötarkoituksen mukaan. Tatami, tai Puzzle matto, on ehdottoman tärkeä harrastettaessa kaatoja, heittoja tai kamppailua lattialla, sillä se takaa hyvän, vankan, alustan ja tehokkaan iskunvaimennuksen. Tämän avulla harjoittelu ja kamppailu on turvallista.

Lisävinkkejä
Tatami- ja Puzzle matot voivat liikkua hieman harjoittelun aikana, ellei koko lattiaa ole täytetty niillä. Liukumisen estämiseksi mattoja ympäröivän alueen voi reunustaa ilmastointiteipillä. Teippi muodostaa kitkan maton ja lattian välille ja täten vähentää maton liikkumista.

Tarjoamme kaikille Brasisilialaisen Jujutsun Liiton jäsenseuroille erikoistarjouksia. Lue lisää täältä.