SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Hyppynarut

Tilaa laadukkaat hyppynarut Nippon Sportista. Meiltä löydät hyppynarut kaikkiin tarkoituksiin.
Osta hyppynarusi tänään ja saat sen muutamassa päivässä!

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Valikoimastamme löytyy hyppynarut eri harjoitusmuotoihin niin kuntoiluun, crosfittiin, toiminnalliseen harjoitteluun ja kamppailulajeihin. Osasassa hyppynaruja on myös mahdollisuus käyttää lisäpainoja.

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

7 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

7 Nimike(ttä)

Hyppunaru harjoittelu

Hyppynarulla harjoittelu on yksinkertaisimpia ja samalla tehokkaimpia välineitä harjoittaa kestävyyttä. Hyppynarua voit käyttää llämmittelyyn tai sen avulla voit tehdä myös koko treenin. Se onkin loistava tapa saada itsesi kuntoon. On todistettu, että 20 minuutin hyppynaru treeni polttaa yhtäpaljon kaloreita kuin 30 minuutin juoksulenkki.

Erilaiset hyppynarut

Hyppynarulla hyppiessä kaikki kehon lihakset ovat työssä. Voit käyttää erilaisia hyppynaruja erilaisiin treeneihin nk. Power jump rope hyppynarussa itse naru on heiman painavampi ja sen avulla treenaatikin niskaa, hartioita ja ylävartaloa. Joissakin malleissa tulee mukana myös hyppynaruun lisättäviä painoja treenin tehostamiseksi. Kevyemmällä Cardio jump rope hyppynarulla teet nimen mukaisesti cardio harjoittelita eli pääpaino on peruskunnon rakentamisessa ja rasvanpolttamisessa. Tähän kategiriaan voidaan laskea myäs nk.speedrope hyppynarut jotka ovat erittäin kevyitä.

Katso alla olevasta videoisa 23 hyppynari treenivinkkiä.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/ZX-NdILjBWY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>