SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Aseet harjoitteluun

Täältä löydät treeniaseita eri kamppailulajeihin.
Treeniaseita voidaan käyttää eri puolustustekniikoiden harjoitteluun tai hyökkäykseen ilman, että sparrauskaveri kärsii vahinkoja.

Suurin osa aseista on valmistettu puusta ja jäljittelevät alkuperäistä.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

Tuotteet 1-20 / 27

  1. 1
  2. 2
Sijainti
Laskeva

20 / sivu

Tuotteet 1-20 / 27

  1. 1
  2. 2

ASEET

Tältä sivulta löydät laajan valikoimamme eri laisia aseita. Meiltä löydät replikat, lähitaisteluaseet ja puuaseet - siis kaiken harrastukseen ja harjoitteluun.

Monissa kamppailulajeissa käytetään leluaseita harjoittelussa oikeilta aseilta suojautumiseen. Näitä aseita ovat esimerkiksi puukot ja ampuma-aseet. Meiltä löydät hyvin realistisen valikoimaan aseita, jotka vastaavat oikeita muun muassa painonsa ja muotonsa perusteella hyvin tarkasti. Puukoista on myös tarjolla niin pehmeästä kuin kovastakin muovista tehtyjä aseita, jotta harjoittelusta saa kaiken mahdollisen irti ja löydät sellaisen, joka varmasti sopii sinun harjoitteluusi.

Puuase on melko laaja termi, mutta siihen kuuluvat esimerkiksi tonfat, nunchakut, bokutot ja bokkenit, mutta myös paljon muita. Näitä käytetään lähinnä harjoitteluun, mutta ne ovat myös keräilyesineitä.