SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Potkunyrkkeily käsisiteet

Laadukkaat käsisiteet potkunyrkkeilyyn. Valikoimassa joustavia ja joustamattomia eripituisia sekä eri värisiä käsisiteitä.
Olemme huolehtineet että käsiteiden valikoimasta löytyy sopiva side jokaiseen makuun.
Tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun ja 14 päivän palautusoikeuden.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Laaja valikoima käsisiteitä.
Joustavia ja joustamattomia
Lukuisia eri värejä.
Sijainti
Laskeva

20 / sivu

14 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

14 Nimike(ttä)

Käsisiteet

Käsisiteet ja nyrkkeilysiteet ovat sama asia. Niitä käytettään monissa kamppailulajeissa. Useimmiten niitä näkee nyrkkeilyssä, potkunyrkkeilyssä ja thai-nyrkkeilyssä eli Muay Thaissa. Käsisiteillä on useita tarkoituksia:

  • - Sitoo käden pienet luut yhteen ja näin vähentää loukkaantumisriskiä.
  • - Suojaa rystysiä.
  • - Kerää sormet yhteen.
  • - Tukee rannetta.
  • - Tuo hanskan sisään lisämassaa.

 

Yksinkertaisesti sanottuna käsisiteet on suunniteltu tarjoamaan lisäsuojaa käsiin ja ranteisiin. Amatöörisäännöillä otelessa, ei ole sääntöjä siitä miten käsiside tulisi sitoa. Näin ollen on olemassa monia eri tapoja tehdä se ja oman tavan kehittää nopeasti.

Käsisiteitä löytyy monia erialisia ja –pituisia. Joissakin säännöissä on määritetty millainen sen tulisi olla, muttei kaikissa. Siteen valinnalla saat vaikutettua käden tuntumaan ja mukavuuteen. Meiltä löydät niin joustavat, kuin joustamattomatkin käsisiteet 2,5 metristä aina 4,5 metriin asti. Alottelijoille suosittelemme vähintään 3,5 metristä elastista sidettä, jolla on helppo opetella omien käsien sitominen.