SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Potkunyrkkeily - Kickboxing

Nippon Sportistä löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita potkunyrkkeilyyn/kickboxingiin.
Valikoimassa löytyy kaikki välttämätön eli potkunyrkkeilyhousut, jalkasuojat, alasuojat, käsisiteet, nyrkkeilyhanskat, säkkihanskat, hammassuojat ja nyrkkeilykypärät. Olemme rakentaneet valikoiman siten että sieltä löytyy sopivat tuotteet niin junioireille kun senioirelle ja kaiken tasoisille ottelijoille. 

Valikoimassa tunnetut huippumerkit mm.

  • Top Ten
  • Fairtex
  • Shock Doctor sekä
  • Nipponsport


Laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan. Täältä löydät myös kilpailuissa hyväksytyt varusteet. 100 % tyytyväisyystakuu.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

 


Sijainti
Laskeva

20 / sivu

15 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

15 Nimike(ttä)

Potkunyrkkeily

Kuten nimi kertoo, potkunyrkkeily on laji joka koostuu sekä lyönneistä että potkuista. Potkunyrkkeily on monipuolinen kamppailulaji, joka harjoittaa monipuolisesti koko kehoa. EU:ssa lajista on monta eri tyylilajia, minkä ansioista se tarjoaa jokaiselle jotakin. Jos pidät nopeasta sulavasta tyylistä ja kevyestä kontaktista, High Kick on todennäköisesti sopiva laji sinulle. Jos taas et ole niin sulava, mutta sen sijaan vahva, full contact tai k1 saattaa olla juuri omiaan sinulle. Potkunyrkkeilystä on vuosien saatossa tullut uskomattoman suosittu kamppailulajin muoto, ja siihen keskittyneitä clubeja on monia ympäri maata. Potkunyrkkeilyyn kuuluvia tyylilajeja ovat High Kick, Low Kick, K1 ja Semi Contact.

High Kick

Voidaan harjoittaa sekä kevyen että täyden kontaktin muodossa. High Kick-tyylilajissa potkut ja lyönnit ainoastaan vyötärön yläpuolelle ovat sallittuja, dog er benfejninger tilladt. Niinpä alapotkut ja polvien, kyynärpäiden sekä backfist käyttö ei ole sallittua.

Lowkick

Voidaan harjoittaa sekä kevyen että täyden kontaktin muodossa. Lowkick-tyylilajissa sekä matalat että korkeat potkut ovat also benfejninger ovat sallittuja. Polvien, kyynärpäiden ja backfist käyttö on sallittua.

K1

Voidaan harjoittaa sekä kevyen että täyden kontaktin muodossa. K1-lajissa kaikki paitsi kyynärpäiden käyttö ja takedowns on sallittua. Niin korkeita polvia, backfist, matalia ja korkeita potkuja sekä kaikenlaisia lyöntejä saa harjoittaa.

Yllä olevien lajien lisäksi on olemassa myös tyylilaji nimeltä Semi Contact. Tässä lajissa pisteitä kerätään puhtailla potkuilla ja lyönneillä.