SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Paini

Nippon Sportista löydät kaiken tarvittavan lajin harrastamiseen niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekkin. Löydät laajan valikoiman eri merkkejä ja tuotteita. Merkkeinä mm. Adidas, Green Hill ja Venum.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Huippu tuottet edulliseen hintaan. Valikoimassa vain huippumerkkien laadukkaat mallit. Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
Sijainti
Laskeva

20 / sivu

10 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

10 Nimike(ttä)

Paini

Paini on yleisnimitys aseettomille kaksinkamppailumuodoille, joissa kamppaillaan ilman lyöntejä ja potkuja erilaisia otteita, sidontoja, nostoja, heittoja ja mahdollisesti lukkoja käyttäen.  Laji keskittyy täysin tasapainoon, voimaan ja tekniikkaan. Tekniikalla on paljon suurempi merkitys, kuin monet uskovatkaan.

Nykyisin painista puhuttaessa tarkoitetaan useimmiten olympiakisojen ohjelmassa olevia kreikkalais-roomalaista painia ja vapaapainia. Paini oli mukana jo antiikin olympialaisissa. Painia harrastettiin antiikin Kreikassa miehisen sotilaskunnon parantamiseksi. Nykyisin kilpaillaan myös erilaisissa painimuodoissa kuten brasilialaisessa ju-jutsussalukkopainissarantapainissa ja venäläisessä sambossa. Monilla kansoilla on omat perinteiset painimuotonsa, kuten mongolialainen paini ja turkkilainen öljypaini.

Useiden painilajien maailmanlaajuinen kattojärjestö on kansainvälinen painiliitto UWW. Painissa erityisesti tarvitaan lihasten kuntoa, kestävyyttä, räjähtävyyttä ja kordinaatiota.