SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Muay Thai - Thainyrkkeily

Thaimaan kansallisurheilulaji Muay Thai on noussut uskomattoman suosituksi lajiksi Pohjoismaissa, olemme tietenkin seuranneet perässä valitsemalla tunnettujen merkkien laadukkaat tuotteet valikoimaamme. Löydätkin laajan valikoiman tuottetia niin harjoittelijoille, kuin ammattilaisille.

Valikoimassamme tunnettuja merkkejä kuten:

  • Shock Doctor
  • UFC
  • Nippon Sport.

Laadukkaat tuotteet edullisin hinnoin.
Nippon Sportista myös kilpailuihin hyväksytyt varusteet

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Itellan välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Sijainti
Laskeva

20 / sivu

Tuotteet 1-20 / 21

  1. 1
  2. 2
Sijainti
Laskeva

20 / sivu

Tuotteet 1-20 / 21

  1. 1
  2. 2

Thainyrkkeily

Thainyrkkeily on nimensä mukaisesti lähtöisin Thaimaasta mutta on ajanmyötä levinnyt tunnetuksi lajiksi ympäri maailmaa. Thainyrkkeily on pystyottelulaji, jossa tekniikkavalikoimaan kuuluvat erilaiset lyönnitkyynärpäälyönnitpotkutpolvipotkut, kiinniotto- ja puolustustekniikat sekä pystypaini eli thaipaini.

Thainyrkkeily on voimakas laji, joka voidaan helposti sotkea potkunyrkkeilyyn. Lajit eivät kuitenkaan ole samoja. Lajien käytäntö ja liikkeet ovat täysin erilaiset. Yleisen käsityksen mukaan thainyrkkeily on karkeampi laji kuin potkunyrkkeily, ja keskittyy vahvoihin potkuihin tehokkaisiin yhdistelmiin. Thainyrkkeily on erinomainen laji voiman, nopeuden ja psyykeen kehittämiseksi.Suomeen aktiivinen thainyrkkeilytoiminta saapui 1990-luvun alussa.