SÄÄSTÄ 20% - Yli 79 € ostoksista
Käytä kampanjakoodia SALE ostoskorissa!
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Karate

Nippon Sport on merkittävä kamppailuvarusteiden toimittaja Pohjoismaissa. Löydät meiltä laajan valikoman karatevarusteita, valikoimasta löytyy karatepukuja, hammassuojia, otteluhanskoja sekä jalka- ja säärisuojia. Merkkeinä karatevalikoimassamme on mm. Hayashi, Shock Doctor ja luonnollisesti oma merkkimme Nippon Sport.
Valikoimaamme kuuluu varusteet kaiken ikäisille ja kokoisille sekä harjoittelijoille ja ammattitason ottelijoille.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Itellan välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Kaikki suositut merkit ja parasta laatua.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
 Upeat tuotteet ja korkea laatu.
Sijainti
Laskeva

20 / sivu

Tuotteet 1-20 / 32

  1. 1
  2. 2
Sijainti
Laskeva

20 / sivu

Tuotteet 1-20 / 32

  1. 1
  2. 2

Nipponsport ja Suomen Karateliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen 1.1.2017-31.12.2021

Katso artikkeli täältä

 

Mistä Karate on lähtöisin?

Karate eli karate-do sanana tarkoittaa "tyhjää kättä". Karaten juuret ulottuvat vanhoista okinawalaisista kamppailumuodoista aina kiinalaisiin kamppailulajeihin. Lajin perustekniikat koostuvat pääosin lyönneistä ja potkuista, mutta harjoittelussaan pidemmälle edenneet oppivat tyypillisesti myös nivellukkoja, hallintaotteita, heittoja ja hermopistetekniikoita. Joissakin karatesuunnissa harjoitellaan myös perinteisiä asetekniikoita, kuten bōn ja sain käyttöä. Asetekniikoista käytetään nimeä kobujutsu. Aseharjoittelu kehittää muun muassa taktiikkaa ja etäisyystajua, ja antaa valmiuksia puolustautua aseistettua hyökkääjää vastaan.

Kuinka yleinen laji Karate on?

Karaten on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista.Sitä harrastaa 100 miljoonaa harrastajaa yli 200 maassa. Maailman karateliiton (WKF) ilmoituksen mukaan rekisteröityjä kilpailijoita on maailmassa yli 10 miljoonaa.

Karaten esittely

WKF Karate on lajina kansainvälisen Olympiakomitean hyväksymä laji.

Alla WKF:n karaten esittelyvideo.